foto 1 foto 4 foto 2 foto 3

Visitatiediensten

Diefstal en fraude kunnen uw onderneming veel geld kosten. Helaas wordt deze vorm van criminaliteit vaak gepleegd door het eigen personeel en regelmatige bezoekers. Visitatie vormt hiertegen een effectief wapen.

Bij visitatie worden tassen, koffers en andere bagage van personeel en bezoekers bij het verlaten van het pand gecontroleerd. Hiermee stelt u niet alleen uw bezittingen veilig, u laat ook zien dat uw bedrijf veiligheid belangrijk vindt.

Niet iedereen mag visiteren. De persoon die de visitatie uitvoert moet door de bedrijfsleiding zijn aangewezen. De visitatieregeling moet bovendien worden vastgelegd in het arbeidsreglement.

Risiguard Beveiliging kan u hierbij van dienst zijn. Zo zijn wij in het bezit van een zogenaamde selector. Dit apparaat heeft een drukknop, die geheel willekeurig een signaal geeft wanneer men de knop indrukt. Wanneer het signaal afgaat kan worden besloten om deze persoon te visiteren. Hiermee voorkomt u dat de indruk wordt gewekt dat er specifiek op bepaalde personen gelet wordt. De selector is zo in te stellen dat er een hoge/minder hoge frequentie van visitatie nodig is.