foto 2 foto 3 foto 4 foto 1

Receptiediensten

Objectbeveiliging

'servicegericht, met een professioneel oog voor uw veiligheid'

Met de receptiediensten van Risiguard maakt u direct een goede indruk op uw bezoekers. En dat is belangrijk. De receptie van uw bedrijf is immers hét visitekaartje van de organisatie.

Vriendelijk, gastvrij en servicegericht. Zo kun je onze receptiemedewerkers het best omschrijven. Representatieve gastvrouwen en gastheren. Gekleed in een modern uniform zorgen ze voor een correcte afhandeling van al uw receptiewerkzaamheden. En wijzen ze uw bezoekers de weg in uw bedrijf.

Wanneer u uw receptiediensten aan ons uitbesteedt, worden die zo veel mogelijk door een vaste groep medewerkers laten uitgevoerd. Zodat ze snel een vertrouwd gezicht worden achter uw receptiebalie. En u zeker weet dat er altijd iemand aanwezig is met kennis van zaken.

'Dienstverlening, zoals u dat wenst'

Wanneer u besluit om uw receptiewerkzaamheden bij ons onder te brengen, zullen wij vooraf samen met u in kaart brengen op welke wijze u graag invulling gegeven ziet worden aan de werkzaamheden. Dit verwerken wij vervolgens in ons handboek en zullen de medewerkers uitvoerig instrueren, zodat de dienstverlening altijd volgens uw wensen verloopt. 

 

Nieuws

Er is geen nieuws