foto 4 foto 1 foto 2 foto 3

Objectbeveiliging

Receptiediensten

'Iemand aanwezig met oog voor uw veiligheid'

Zeker voor ondernemingen en instellingen die dagelijks veel aanloop hebben van bezoekers en leveranciers, maar ook indien er veel goederen van waarde aanwezig zijn, kan de inzet van een objectbeveiliger eraan bijdragen dat de bedrijfsveiligheid nog beter gewaarborgd is.

De objectbeveiliger zal zich namelijk nadrukkelijk bezig houden met diverse veiligheidsaspecten die uw bedrijfsveiligheid verhogen. Dit kan variëren van het toegang verlenen, registreren en doorverwijzen van bezoekers, tot het het lopen van preventieve ronden over het terrein en door het gebouw(en). 

Ook werkzaamheden, zoals het openen en sluiten van hekwerken en de toegang verlening tot bepaalde ruimten waar alleen specifieke personen toegang toe hebben, behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kan de objectbeveiliger EHBO/BHV werkzaamheden verrichten.

 De werkinstructies voor onze beveiligers worden in nauw overleg met u opgesteld. Veel voorkomende werkzaamheden bij objectbeveiliging zijn:

• controle op, en het registreren van, in- en uitgaand verkeer
• controleronden lopen, met aandacht voor algemene veiligheid
• lichte receptietaken
• visitaties van personeel en/of bezoekers

'Dienstverlening, zoals u dat wenst'

Misschien is het lang niet altijd nodig dat een objectbeveiliger de gehele dag en/of nacht aanwezig is. Daarom stemmen wij deze dienstverlening geheel op maat met u af, zodat alleen de dagdelen waarin extra toezicht gewenst is door ons zal worden ingevuld.

Bel naar 0297 255 233 voor verdere informatie over hoe wij u van dienst kunnen zijn.