foto 1 foto 4 foto 3 foto 2

Insluipers op het bedrijfsterrein te Mijdrecht

15 maart 2015

De afgelopen weken hebben diverse bedrijven te maken gehad met insluipers.

De insluipen vinden veelal plaats in de voege avond, wanneer de panden nog niet onder alarm staan en er nog medewerkers of schoonmaakdienst aanwezig is. Door het vroege tijdstip valt men minder op dan later in de avond/nacht en is het veelal makkelijker het pand te betreden. Veelal geven zij zich, wanneer ze worden aangesproken, uit als een nieuwe schoonmaker of een monteur, dan wel dat men zoekt naar een bepaald bedrijf en men dacht dat ze bij het juiste adres stonden.

 

Wij adviseren u om uw medewerkers en externe partijen, zoals een schoonmaakdienst,  daarom goed te instrueren, zodat verdachte personen bij het pand eerder opvallen. Draag er ook altijd zorg voor dat ramen en deuren vergendeld zijn, let op verdachte voertuigen en noteer hiervan het kenteken en signalement van de inzittenden. Vraag onbekende personen die het pand willen betreden altijd met welke reden zij naar binnen willen en verifieer dit waar nodig met personen binnen uw bedrijf. Neem nooit zomaar aan dat het wel goed zal zitten.

 

Maak van elke verdachte situatie een melding bij de Politie. Ook kunt u altijd contact opnemen met Risiguard Beveiliging onder nummer 0297 255 233 (24 uur)

Nieuws

Er is geen nieuws